2022-06-02 16:37:46

Dan škole

Dan škole svečano smo obilježili 31. svibnja 2022.

Budući da je Dan naše škole 30. svibnja kada je i državni blagdan Dan državnosti, svečanost je održana 31. svibnja u školskoj dvorani.

Svečanost je započela veselim pjesmama u izvedbi našega školskoga zbora koji vodi Dunja Marković. Program su vodile učenice 8. a Doris Rančki i Lucija Sabo.

Sve gledatelje oraspoložio je monolog Trnoružica Zorana Pongrašića koji je izveo učenik 5. b David Šijanović koji je izveo i na gradskoj razini LiDraNo.

Ravnateljica Dubravka Lemac je pozdravila sve učenike i učitelje i naglasila kako smo i ove godine bili vrlo vrijedni i uspješni. Na županijskim i višim razinama natjecanja ove je godine sudjelovalo više od 120 učenika.

Na početku je nagrađeno troje učenika koji su tijekom prošle godine vrijedno prikupljali stari papir: Šimun Tokić, 1. mjesto, David Tokić, 2. mjesto i Tiara Hasanović, 3. mjesto.

Ravnateljica je uručila priznanja i nagrade učenicima koji su sudjelovali na županijskim ili natjecanjima više razine, a oni koji su na tim natjecanjima ostvarili jedno od prva tri mjesta nagrađeni su i knjigom.

 

Učenikom generacije i učenikom godine ove je godine proglašen učenik 8. a Ivan Šuvak.

Na kraju je ravnateljica uručila priznanja i učiteljima koji su mentorski pripremali učenike za natjecanja.

Svečanost je završila Himnom škole u izvedbi našega zbora, a nakon toga su slijedili sportski susreti. Košarkašima su u goste došli učenici iz Andrijaševaca pa su odigrali utakmicu pred domaćom publikom.

Kad se sve zbroji i oduzme, bila je ovo vrlo uspješna školska godina.      


Sedma osnovna škola Vukovar